Stäng

Avancerad sökning 

Aktuell sökning

Område
Säsong/årstid
Produktlinje

Avbryt

Om oss

Verver Export – Expert på blomsterlökar och (perenna) växter för grönområden


 

Mission

Verver Export utformar, skapar och levererar noggrant sammanställda koncept med blomsterlökar, ofta i kombination med ettåriga eller fleråriga växter, för utsmyckning av grönområden.

Kärnverksamheter

Verver Export är ett exportföretag. Vi säljer blomsterlökar och växtkoncept till i princip alla fackmän som arbetar med grönområden. Vi levererar inte bara produkter utan ger även våra kunder råd om tekniska detaljer beträffande jord, klimat, förberedelse och plantering. På så sätt kan vi erbjuda ett koncept som passar till kundens specifika planteringsområde med målet att det ska grönska och se vackert ut så länge som möjligt.

Vision

Vår vision är att berika och försköna din livsmiljö med hjälp av våra produkter och växtkoncept och vår kunskap om grönområden. Vår affärsstrategi är att vara, förbli och – där det är möjligt – vara marknadsledande inom leverans av blomsterlökar och växtkoncept för grönområden i Europa.

Filosofi

Filosofin bakom Verver Exports projekt är försköning och förbättring av livsmiljön med hjälp av produkter, kunskap och lösningar för grönområden. Tillsammans med kollegor på kontoret och tillverkningen i Heerhugowaard i Nederländerna samt representanter ute på fältet skapar vi en gemenskap där Verver Exports kärnvärden står i centrum. Detta kallar vi "Verver Experience".

Målgrupp

Verver Export vänder sig till städer, kommuner, bostadsrättsföreningar, parker, lantegendomar, golfklubbar, sjukhus, djurparker, nöjesparker, projektutvecklare, friskvårdsanläggningar, trädgårdsmästare och landskapsarkitekter. Kort sagt: alla parter som arbetar med utsmyckning av grönområden.

Vårt säte

Verver Export har sedan april 2017 sitt säte i växthusområdet Alton på Hasselaarsweg 30 i Heerhuogowaard, Nederländerna. Byggnaden består av ett växthus på cirka 100 x 100 m (10 000 m2), där cirka 60 % används till odling av (kruk)växter. Resten används som lager och till bearbetning och distribution. Verver Export strävar efter att bedriva en verksamhet som genererar så lite utsläpp som möjligt genom att till exempel använda sig av den senaste tekniken och vidta åtgärder beträffande energibesparing och egen elproduktion.

Historia

Företaget Verver Export grundades 1957 i Heiloo i Nederländerna av Nicolaas Verver. Företagets kärnverksamhet var traditionell export av blomsterlökar till blomsterhandlare i Storbritannien. På den tiden var det ett familjeföretag som Nicolaas Verver drev tillsammans med sin hustru Corrie. År 1988 anslöt sig sonen Tijmen Verver till dem. Under hans ledning har en omstrukturering av verksamheten ägt rum. Verksamheten är idag inriktad på export av blomsterlökar till hela Europa, för användning i grönområden och trädgårdar. Idag är Verver Export aktivt i 10 europeiska länder: Frankrike, Tyskland, Schweiz, Belgien, Luxemburg, Danmark, Sverige, Norge, Tjeckien och Slovakien.

Kärnvärden

Verver Exports kärnvärden är: - Hög kvalitet; de största blomsterlökarna
- Originella, noggrant sammanställda blandningar
- Teknisk kunskap
- Mer än 50 års erfarenhet
- Estetiskt värde; koncept skapade av vårt eget Creative Team
- Pålitlig samarbetspartner
- Innovativ: sortiment och möjligheter (i framtiden)
- Fokus på våra kunder; kontakt på regional nivå så att vi kan besöka kunden på plats
- Skapa en gemenskap; think and dream green!

Frågor? Kontakt Verver Export.
Skicka ett mejl till Verver Export
Jag accepterar användarvillkoren och integritetspolicyn*