Brett sortiment – lökar,

knölar och jordstammar

Verver Export har ett enormt brett utbud av vår- och sommarblommande blomsterlökar. Med detta sortiment skapar våra kunder i Europa fantastiska planteringar i parker och offentliga grönområden.

Utbudet består av olika sorters Allium i kombination med perenner, snödroppar för en överraskande effekt på vintern, naturaliserande blomsterlökar, fantastiska ettåriga skådespel med tulpaner, påskliljor, dahlior, med mera, med mera.

Urval

Vårblommande lök

Vårblommande blomsterlök passar perfekt i rabatter med perenner. Man kan skapa underbara blommande rabatter och krukor med blomsterlök, men de passar också bra längs vägrenar och i parker i offentliga miljöer. I många år framöver.

Sommarblommande lök

Verver Export har ett unikt sortiment av knölar. Inte bara dahlior, utan även gladioler, liljor, begonior, kallor, med mera!

Naturaliserande blomsterlök

Gröna ytor i vägrenar, parker och övergångar mellan bebyggelse och naturlandskap är utmärkta platser för blomsterlök som förvildar sig. Efter planteringen, en engångsinsats, krävs mycket lite eller inget underhåll. Lönsamt!

Downloads

Råd

Verver Export har stor expertis inom området vår- och sommarblommande blomsterlök och hur man tillämpar dem i offentliga grönområden. Våra försäljare runt om i Europa kan alltid be vårt expertteam om råd. De ger specifik rådgivning för dina projekt och kan sedan förverkliga dem tillsammans med dig.

Har du frågor? Behöver du hjälp? Ta kontakt med din lokala kontaktperson på Verver Export!