Stäng

Avancerad sökning 

Aktuell sökning

Område
Säsong/årstid
Produktlinje

Avbryt

Sommarblomsanläggningar

Färdiga koncept för sommaren


Våra sommarblomsanläggningar (Sommar-Tram) är färdiga koncept för rabatter med ettåriga växter. Levereras i krukor, så att de snabbt brer ut sig i rabatterna och blommar från mitten/slutet av maj. Kompositionerna är förbluffande vackra. Alla koncept har testats under olika klimatförhållanden. Självfallet har dahlior huvudrollen i de flesta blandningar. Med våra bruksfärdiga blomsterrabatter uppnår du snabbt ett vackert resultat och kan njuta av praktfull blomning hela sommaren!


Dynamiken i dina sommarblomsanläggningar beror främst på kombinationen av ettåriga växter med blomsterlök och några få perenna växter. Varje komposition är avsedd att blomma på en i förväg beräknad yta. En detaljerad plan för placering av växterna i rabatten ingår i leveransen.


Välj dina favoriter bland över tjugo färdigkomponerade rabatter! Klicka och få inspiration av vårt fotoreportage.


En kunglig trädgård


Verver Export valdes som ett av fyra företag för att skapa en trädgård för den svenska kungafamiljen på Solliden slott, det privata sommarresidenset på Öland. Den 10 augusti 2017 deltog Carl XVI Gustaf och drottning Silvia i prisceremonin.


Verver Export fick massor av uppmärksamhet och komplimanger för den ljusa och härligt blommande anläggning. Drottning Silvia tog sig tid för att ta en ordentlig titt och tycktes njuta i fulla drag! Klicka på länken för fotoreportage.

Frågor? Kontakt Verver Export.
Skicka ett mejl till Verver Export
Jag accepterar användarvillkoren och integritetspolicyn*