Stäng

Avancerad sökning 

Aktuell sökning

Område
Säsong/årstid
Produktlinje

Avbryt

Verver Exports fototävling ”Tour d’Europe”

Delta i tävlingen och vinn vackra färgglada vårblandningar!

Verver Exports tema för detta år är Tour d’Europe. Varje år reser Verver Export omkring i hela Europa för att beundra offentliga grönområden i alla länder. Under de resorna marknadsför vi våra blomsterblandingar och planteringskoncept, levererar blomsterlökar och håller i vårevenemang.

Tyvärr är det inte möjligt att ta en bild på alla blomstrande rabatter eller parker i hela Europa. Vi behöver er hjälp, och det är därför vi organiserar en fototävling!

Tävlingen
Vi är på jakt efter bilder på blomstrande rabatter i stadsmiljöer. Det är alltså inte närbilder vi söker utan bilder där det syns tydligt att det är offentliga grönområden det handlar om.

Vi vill alltså ha bilder på till exempel stadsparker, rondeller, blommor i stora krukor, men även kyrkogårdar, torg eller kanske ett företagsträdgård. En bild på våra naturals i naturlig omgivning är också ett önskvärt bidrag!

 

Att tänka på
Naturen får förstås inte störas eller förstöras när bilden ska tas: bilderna ska helst vara spontana, lekfulla och naturliga i stället för tillrättalagda. Råkar människor komma med på bilden krävs det att de godkänner att de är med på bilden.

Deltagande
Skicka in dina bilder innan den 31 augusti (max tio st per deltagare) till marketing@ververexport.nl. Skriv ”Photo Contest Tour d’Europe” i ämnesraden, och få chansen att vinna en vacker vårblomstrande blandning från Verver Export! Vinnarna meddelas i september via ett personligt meddelande.

Verver Export önskar dig en blomstrande vår och en färgglad sommar!

……………………………………………………………………………………………………
Spelreglerna
• Att skicka in bidrag kan man göra mellan 11 april och 31 augusti 2016 till mejladressen marketing@ververexport.nl
• Deltagare får skicka in max 10 bilder per person.
• Bilderna ska vara minst 2,5 MB i storlek, och maximalt 8 MB.
• Endast filer i JPG format accepteras.
• Sickar man in sitt bidrag till Verver Export godkänner man att bilderna används i kataloger, på hemsidan, sociala medier eller andra platser Verver Export använder för marknadsföring.
• Den som skickar in sitt bidrag godkänner automatiskt spelreglerna.

Vinnaren meddelas i september via ett personligt meddelande.
……………………………………………………………………………………………………