Stäng

Avancerad sökning 

Aktuell sökning

Område
Säsong/årstid
Produktlinje

Avbryt

Sommarblomsanläggningar (Sommar-Tram)

Ett färdigt rabattkoncept!

Rabatter som blommar hela sommaren och är lätta att underhålla utan att det krävs specifik kunskap om växter. Visst låter det bra!

Med Verver Exports kunskap och erfarenhet fixar du fantastiska sommarrabatter. Det är viktigt för framträdande blomstrande områden i staden, byn eller kommunen. Till exempel utanför rådhuset, vid marknaden, de största infartsvägarna, idrottsarenan, museet eller teatern. Dessa platser förtjänar extra uppmärksamhet och ska framför allt vara välkomnande för besökare.

Testat och mångsidigt!

Alla färdiga rabattkoncept, så kallade Sommarblomsanläggningar (Sommar-Trams) från Verver Export, testas minst två gånger innan de hamnar i katalogen. Först tittar man på konceptet ur en estetisk synvinkel och sedan om de valda växterna tål transporten till andra länder och hur rabatten beter sig i olika typer av klimat.

Den nya katalogen för 2022-2023 presenterar ett utbud på 27 olika koncept, så det finns något för varje specifik planteringsplats och färgpreferens. Kombinationer av sommarblommande blomlökar som levereras i kruka och ettåriga växter.

Fördelar

Användningen av Sommarspårvagnar medför ett antal fördelar som gör att även medarbetare med mindre erfarenhet av växter och rabattunderhåll kan sköta rabatten utan problem.

1.       En färdig rabattplan med siffror och färger.

2.       Fasta enheter för varje koncept (antal m², brätten och krukor).

3.       Gödsel ingår: sprid ut och kratta.

4.       Sätt ut krukor enligt rabattplanen och plantera.

5.       Planera in 2 ogräsrensningar under de första 6 veckorna.

6.       Vattna under torra perioder.

7.       Ta bort gamla dahliablommor från mitten av augusti för blomning till första nattfrosten.

Så enkelt är det!

Nytt i 2022

Verver Export har producerat färdiga rabattkoncept i över 10 år. I den nya sommarkatalogen presenteras tre nya koncept: ”Auburn and Orange”, ”Summertime” och ”Touch of Autumn”.

”Auburn and Orange” – full av varma färgtoner, ersätter ”Autumn Gold”. I detta koncept står röd Ensete, Brassica och Beta vulgaris ut. Obs! Denna rabatt blir hög och tät.

”Summertime” har utformats kring dahlian ”Princess Erika”, en påfallande vacker dekorativ dahlia från förädlaren Peter Koomen. Stipa vajar i vinden mellan blommande dahlior och rudbeckior.

”Touch of Autumn” har robusta kannor som höjer sig över den fina blomstrukturen hos salvia och nemesia. Dahlians mörka blad bidrar till en extra varm höstton.

Många kollegor i Europa har redan använt Sommarblomsanläggningar från Verver Export för att skapa rabatter i grönområden. Se den nya Sommarkatalogen 2022-2023!