Stäng

Avancerad sökning 

Aktuell sökning

Område
Säsong/årstid
Produktlinje

Avbryt

Sommarblommor - redo att plantera ut

Med en bra början är halva jobbet gjort!

Sommarblomsanläggningar är ”färdiga” rabatter som levereras med ett planteringsschema. Koncepten levereras i krukor direkt efter Saints de Glace (franska helgdagar 11, 12 och 13 maj). Kontrollera leveransen direkt vid ankomsten. Konceptet levereras i en sort trähylla som lossas av transportören/speditören. Varje kruka har ett nummer som också står i planteringsschemat. Glöm inte att vattna växterna efter transporten och innan de planteras ut.

  

Vatten och gödsel är väsentligt

Innan du sätter växterna i jorden, rekommenderar vi att du sprider ut och krattar ned gödselmedlet som ingår i leveransen. Gödselmedlet verkar fram till mitten av sommaren och hjälper också till att hålla marken fuktig. Efter planteringen ska växterna vattnas ordentligt.

Under de första veckorna utvecklas rabatten fortfarande och då får ogräset en chans att föröka sig. Rensa bort ogräset så att det inte konkurrerar med växterna. Beroende på temperatur och nederbörd är det viktigt att växterna får tillräcklig med fukt för att kunna utvecklas, speciellt i början. Varning: för mycket vatten är inte heller bra för många av dessa nästan tropiska växter!

Låt oss färglägga sommarens grönområden tillsammans.