Stäng

Avancerad sökning 

Aktuell sökning

Område
Säsong/årstid
Produktlinje

Avbryt

”Hemligheten” bakom Verver Exports blandningar

Vår hemlighet

Verver Export är unika vad det gäller utbudet av många olika blandningar för offentliga och semi-offentliga grönområden. Blandningarna gör det enklare för användaren att skapa fina kombinationer till offentliga grönområden i byar, städer och parker.

Det är alltid en utmaning att lägga pusslet, som sammanställningen av en sådan blandning utgör, eftersom utbudet av vårblommande blomsterlökar är så enormt och det därför finns så många möjligheter.

Planteringskoncept/mönster som till exempel ”blomningsperioder som följer efter varandra", ”olika höjder" och "färger och former anpassade till varandra" är viktiga. Genom att utgå från ovanstående, kan du skapa många olika effekter, allt från charmiga och romantiska, till levande och sprudlande odlingar - och från mångfärgade klassiker till minimalistiska moderna rabatter.

Vårblommande lökar, oavsett om de blommar tidigt eller sent, är den viktigaste beståndsdelen i dessa blandningar, men för att göra dem ännu vackrare erbjuder Verver Export också extra vårplanteringar i form av säsongsblommor, till exempel violer, lövkoja och myosotis (förgätmigej). Dessa kompletterar bilden och gör varje Verver-blandning till små underverk som blommar i många veckor medan de ständigt visar upp nya och överraskande bilder under perioden.