Stäng

Avancerad sökning 

Aktuell sökning

Område
Säsong/årstid
Produktlinje

Avbryt

Katalogen Naturligt speciella

Blomlökar för förvildning utgör en speciell grupp i det stora urvalet av vårblommande blomsterlökar. Förvildning innebär att en blomsterlök som planteras på ett bra ställe inte bara kommer tillbaka varje år, utan också förökar sig. Det blir bara fler och fler lökar under årens lopp.

Låt dig fascineras av denna katalog fylld med blomlökar för förvildning och specialiteter för grönområden!

Efter experiment som vi själva har utfört, men också genom de många samtal vi haft med ansvariga för grönområden i städer, parker och botaniska trädgårdar, har vi sammanställt en lista med arter som passar till förvildning. Tillsammans med information om rätt växtbetingelser, kommer detta urval att göra det lätt för dig att sammanställa en vacker och bestående plantering.

På grund av en dramatisk minskning av antalet insekter, till följd av minskad biologisk mångfald, uppmärksammas växter som är rika på nektar och pollen allt mer. Vårt utbud av lök för förvildning kan, i början av våren, definitivt bidra till bättre förhållanden.

Till följd av min stora passion för nya varianter från våra odlare kan jag inte låta bli att lägga till fler fantastiska specialiteter till katalogen. Specialiteter som självfallet är tillgängliga för hela vår stora kundkrets!

Tijmen Verver

 

Katalogen ”Naturligt speciella”