Stäng

Avancerad sökning 

Aktuell sökning

Område
Säsong/årstid
Produktlinje

Avbryt

En strålande vår till mötes!

Lördag den 21 november var Verver Export i Ursem "The place to be" för blomsterlöksentusiaster i hela Holland. Kvarstående blomsterlökar erbjöds till rabattpriser, vilket lockade en hel del publik!

Redan halv nio på morgonen väntade stora mängder besökare framför ingången. Det har aldrig varit så mycket liv under vår årliga slutförsäljning som i år. Vi möttes av positiva reaktioner och en glad och positiv stämning som förhöjde shoppingupplevelsen. Vi går en strålande vår till mötes!

 

En del av vinsten vid den årliga slutförsäljningen stödjer välgörenhetsorganisationen The Style Foundation i Kenya. Organisationen bygger en hotellskola för att erbjuda lokalbefolkningen utbildning och en framtid. Verver Export donerade nära 14 000 kr under 2015.

Vi och The Style Foundation vill tacka våra besökare för deras närvaro. Vi önskar dig lycka till med planteringen av våra blomterlökar, och hoppas du kommer att njuta av resultatet under den kommande våren. Vi hoppas att få se dig igen på Outletstore 2016!