Stäng

Avancerad sökning 

Aktuell sökning

Område
Säsong/årstid
Produktlinje

Avbryt

Ny hemsida!

Efter mycket förberedelse och hårt arbete är stunden äntligen kommen: Verver Exports nya hemsida är uppe. Vi är väldigt stolta! Hemsidans nya utseende och upplägg gör det enklare för dig att hitta information om våra produkter, evenemang, projekt och senaste nytt. Vi hoppas att det kan inspirera dig!

Inspiration och kreativitet
Med Verver Exports blomsterlökar förvandlas parker och andra offentliga platser på ett enkelt sätt till trevligare platser att vistas på. Även redan existerande planteringar kan bli färggladare med hjälp av vår planteringsmaskin. Vi hoppas att våra exempel kan ge dig en bra bild av hur en plantering med våra blomsterlökar kan se ut.

Offentliga platser delas in i tre delar: innerstad, stadens utkanter och landet. Vi och våra kataloger ger dig gärna hjälp och idéer om hur man kan tillämpa våra produkter i de här tre olika områdena.

Rådgivning
Ibland vet man exakt efter vilken sort, färg eller resultat man letar efter. Då kan man enkelt använda sig av sökmodulen. Är man till exempel på jakt efter ett sätt att göra en rondell mer tilldragande kan vår hemsida ge inspiration till massvis med idéer.

För personlig rådgivning och samtal om vilka möjligheter som finns för dig kan du söka kontakt med våra försäljare. Via vår kontaktsida hittar du rätt kontaktperson för ditt område.

Vi hoppas att du är nöjd med vår nya hemsida!