Stäng

Avancerad sökning 

Aktuell sökning

Område
Säsong/årstid
Produktlinje

Avbryt

Nyheter Höst 2018

Nyheter

Här hittar du nya sorter av blomsterlök med vårblomning och en del andra mycket speciella sorter  i Verver Exports nya Höstkatalog 2018.
Klicka här för vår online-katalog Höst 2018 (engelska).

Vores nyheter 2018:

Pop Up tulpan ‘Blue Wow’

Det är inte en officiell botanisk klassifikation, men de är så ovanliga, att vi gärna vill skilja dem från de andra. Blommorna har stora och gröna knoppar och öppnar sig på ett verraskande och explosivt sätt. Blue Wow' är unik tack vare kombinationen av den väldigt stora, fylliga blomman och den blålila färgen. Ger garanterat en riktig wow-effekt!

Fritillaria persica ‘Green Dreams’

De klockformade gröna blommorna bildar en klase som är ungefär 30 cm lång. 100 % resultat erhålls genom deextra stora lökarna.

 

Grandiflora krokus ‘Yalta’

Välkända för deras vackra skålformade blommor och stora färgvariation. Dessa praktfulla krokusar med stora blommor är en fröjd för ögat. Denna krokus har vackra stora blommor med silvervita yttre blomblad och små inre blomblad.

Narcisser Trumpet/Storkronade ‘Thomas Mawson’

Storkronade narcisser är kännetecknande vid att kronan också är lika lång eller längre än blombladen bakom. Denna narciss ‘Thomas Mawson’ är uppkallad efter en känd brittisk landskapsarkitekt. En stor gul trumpet med extremt vita blomblad.