Stäng

Avancerad sökning 

Aktuell sökning

Område
Säsong/årstid
Produktlinje

Avbryt

Nya sommarblomsanläggningar 2018

Nya sommarblomsanläggningar 2018

Förändring kan tolkas på olika sätt. Vi ser förändringar som något bra, något som leder till mer kreativitet, engagemang och utmaningar. På Verver Export förändrar och förnyar vi till exempel våra Summer-Trams: vi presenterar inte bara nya växtkoncept, utan utför också justeringar inom de befintliga koncepten. Till exempel ändringar som gör det möjligt att garantera ännu bättre kvalitet på våra produkter.

Med förnyelse och överraskning som utgångspunkt, är vi alltid på jakt efter nya produkter och varieteter som till exempel kan komplettera vårt sortiment av blomlökar.

  

Sommarkatalogen 2017/2018 gäller i 2 år, men självklart har vi även i år ett antal nyheter. Vi har därför sammanställt ett extra flygblad: Extra Summer-Trams 2018

‘WHITE SPLENDOUR’© - nyhet!

Vit med fantastiska röda detaljer. Innehåller många olika blomformer. En fantastisk färgkombination som är ny i vårt konceptsortiment. Låt dig överraskas!

‘SUMMER SALSA’© - nyhet!

Denna kombination av ovanliga och stora ettåriga växter ger sommarblomsanläggningen en fräsch, ny utstrålning. Omfångsrik, iögonenfallande och mycket uttrycksfull.

‘ARDEUR FESTIVAL’© - favorit i repris!

En blandning av livfulla färger och former som verkligen utstrålar pompa och ståt. Hela sommaren. En kombination som man inte tröttnar på i första taget och som gång på gång bjuder på nya överraskningar.