Stäng

Avancerad sökning 

Aktuell sökning

Område
Säsong/årstid
Produktlinje

Avbryt

Nyheter i sommarkatalogen 2017/2018

Dahlior
Den moderna dahlian har ingen likhet med den ursprungliga, mexikanska dahlian. När man tänker på denna dahlia, förväntar man sig att se vilda sommarängar med en mörk, robust och enkel blomma...

Intresset för dessa härdiga dahlior har nu åter väckts, då de anpassar sig väl och blommar hela sommaren utan att kräva särskilt mycket underhåll.

Nyheter i dahliasortimentet;
Verver Export Special: Dahlia Julie One
En av årets introduktioner som fått en särskild plats i katalogen. Dahlia Julie One är en mycket speciell blomma av orkidétyp och går från rosa färg till persika. En härdig dahlia som passar en skiftande vegetation eller i krukor och urnor.

Dekorativ Dahlia Groovy
Dekorativdahlior är perfekta sommarblommor. Ofta med fyllda blommor som bildar en fin bakgrund för sommarrabatter. I förhållande till antalet plantor per. m² är dahlia ett billigt val! Dahlia Groovy: röd-rosa blommor med orange nyans. Stjälken är robust och har samma chokladfärg som bladen.

Andra lökar
Olika platser i världen - men lätta att känna igen för alla. Det ger en känsla av bekräftelse och lust. Det sker på exakt samma sätt som med valet av andra lökar: att känna igen dem på deras speciella egenskaper, vilket innebär att när du tittar i katalogen, kommer du att vilja använda dem i dina planteringar!

Nyheter - andra lökar:
Klassisk lilja London Heart
Liljor är inte bara till snitt, du kan också plantera dem bland annueller. De blir pricken över i. London Heart är en praktfull mörkröd lilja med ett nästan svart hjärta. Den utgör en del av Tango-serien och ersätter ’Pup Art' från föregående katalog.

Iris sibirica Babylon
Sibirisk (rysk) Iris är en härdig lök. Den klarar även en lite fuktig miljö. Fantastisk perenn för samplantering i rabatter. Iris sibirica Baylon är en nästan helt vit blomma i serien iris sibirica. Bara en liten touch av gult pryder kanterna på blomman.