Stäng

Avancerad sökning 

Aktuell sökning

Område
Säsong/årstid
Produktlinje

Avbryt

Resultat av fototävlingen "Tour de l'Europe"

Verver Export lanserade fototävlingen "Tour de l'Europe" i april. Vi sökte bilder på rabatter och blommor i stadsmiljö. Vi sökte alltså inte efter landskapsbilder, utan bilder som tydligt visade blommor och grönska i urban miljö.

De nominerade
Bland alla bidrag nominerade vi fem bilder. De flesta bidragen var bilder på vårblommande lökar, vilket låg till grund för nomineringarna. Vi valde ut de mest utmärkande, inspirerande och kreativa bilderna. Följande personer blev nominerade:

* Annebeth Anne Bakker - Hamar, Norge
* Josef Hinterleitner - Belitz, Österrike
* Karin Almén - Danderyd, Sverige
* Andreas Weber - Frauenfeld, Schweiz
* Lasse Fredriksson - Borlänge, Sverige.

   

Vinnaren / vinnarna
Efter öppen diskussion hos Verver Exports jury röstades fram en vinnare och en andraplats.

Vinnare: Lasse Fredriksson - Borlänge, Sverige
"Det fantastiska med denna bild är dess livliga och kontrasterande färger och att den på ett bra sätt visar Verver Exports blandning i en tydlig stadsmiljö och internationell ram. Bilden uppfyller därmed alla kriterier!"

Nummer två: Joseph Hinterleitner - Belitz, Österrike
"Här har vi en mycket originell och estetisk bild. Vi gillar verkligen motivet och symmetrin och det faktum att projektet på bilden är under ständigt utveckling."

      
Vinnare: Lasse Fredriksson             Nummer två: Joseph Hinterleitner

Vinnarna har fått personligt besked och kan förväntas få sina priser snart: Ett specialpaket med Verver Exports härligaste, utvalda blomsterlökar!

Fototävlingen har sannerligen gett upphov till många kreativa och originella bilder. Vi överväger därför starkt att göra en liknande tävling med sommarplanteringar.