Stäng

Avancerad sökning 

Aktuell sökning

Område
Säsong/årstid
Produktlinje

Avbryt

Blandningar

Okänd = oälskad?

”Det vi inte känner till tycker vi inte om" lyder ett nederländskt ordspråk. Men det gäller verkligen inte Verver Exports blomsterlöksblandningar. Många kunder testar varje år nya blandningar från katalogen. De vet att blandningar ger mervärde i en säsongsbetonad rabatt.

I somras kunde vi till exempel konstatera att den nya blandningen "Amazing Angélique©" fick en bra start i 2019 års katalog. Många förvaltare av grönområden har redan upptäckt denna blandning med varma toner, där tulpanen "Orange Angélique" drar till sig uppmärksamheten. Men detta nyförvärv finns ännu inte med i katalogen som individuell sort.

Man kan ge vårrabatterna en speciell karaktär genom att lyfta fram tulpanernas unika egenskaper i blandningarna. Ett bra exempel är blandningen "Prima Ille-et-Vilaine©”, där tulpanen "Silverstream" spelar en viktig roll i kompositionen. Dess utseende är faktiskt väldigt skiftande - från en nästan helt röd färgton till en helt vit nyans med alla variationer däremellan, och med vackra ränder på kronbladen. Blandningen är mycket uppfriskande med många vita blommor som gör att den vackra tulpanen verkligen kommer till sin rätt. En fin blandning på platser där ljuset är lite spritt, då träd och buskar inte fått blad än.

Klicka här för "Hemligheten” bakom Verver Exports blandningar'