Stäng

Avancerad sökning 

Aktuell sökning

Område
Säsong/årstid
Produktlinje

Avbryt

Sommar-Trams - säsongsplantering i fransk stil

Sommar på franskt vis!

Varje stad, by, samhälle eller park har ett antal offentliga blomsterplanteringar som ska vara så vackra som möjligt på sommaren. Med Sommar-Tram från Verver Export är det relativt enkelt att plantera iögonfallande säsongsplanteringar. Sommarblomsanläggningar (Sommar-Tram) består av färdiga koncept i olika färger, ytor och höjder som garanterar att rabatten blommar hela sommaren. Sommar på franskt vis!

Färgglada, iögonfallande koncept

Att sammanställa en Sommar-Tram är som att spela ett komplext strategiskt spel. Alla nya koncept testas i minst 2 år – även på plats hos kunder – så att vi kan bedöma alla faser i produktionen, transporten och tillväxten, men även klimatskillnader. Först därefter lanserar Verver Export det nya konceptet.

Obegränsade placeringsmöjligheter

De färdiga koncepten används på olika sätt av våra kunder. Till exempel i stora rabatter framför viktiga byggnader i städer och parker, i rondeller eller stora korsningar och på gågator i stadskärnor. Det perfekta konceptet för varje enskild plats hittar man i katalogen som presenterar vårt stora utbud.

Du behöver bara välja önskat koncept. I slutet av maj, när risken för frost minskar, skickar vi konceptet till dig, inklusive planteringsschema. Direkt efter planteringen måste man hålla efter ogräset, men snart kommer det smarta konceptet fylla det önskade området och ogräsrensningen blir ett minne blott. Under resten av sommaren består underhållet endast av (eventuell) vattning. För att förlänga blomningen rekommenderar vi dock att man under sensommaren plockar bort vissna dahlior.